If it’s you, I don’t care about saving my body

2013-11-27 | 16:57:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Jag är fortfarande lite upprörd över att Hyuk endast får en enda mening att sjunga, men bättre än ingenting alls, right? Speciellt när han lyser så starkt när han dansar.
 
Men dansen är helt underbar, den fångar verkligen låten och betydelsen på ett extremt bra sätt, man ser hur dom är som dockor, livlösa. Men vad ska man inte vänta sig av Vixx? Sjukt bra koreografi, som vanligt.
 
Har dessutom, för kanske, jag vet inte, femte gången, tagit upp koreanskan. Nu gör jag det faktiskt via Memrise, där dom har övningar, ljudklipp, videos och liknande. Så nu ska jag banne mig lära mig språket! (fråga mig om en månad och jag har högst antagligen inte lärt mig mer än vad jag har nu)
 
Nåja, ny period imorrn vilket innebär nya tag. Har ett sjukt jobbigt schema om man jämför med förra schemat, så det ska vi inte göra. Bara för att jag ska slippa plågas mer än vad jag redan gör. 

De Mooiste Verliezers

2013-11-22 | 21:01:31 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
BLØF & KODO

저주인형

2013-11-19 | 16:49:06 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
KÄRLEK ♥
 
wow. Allting. Som om jag behöver en anledning att gilla Vixx ännu mer?!
 
Älskar växlingen mellan de lugna delarna (1:10 och 2:12) och tempo delarna, flyter förvånansvärt bra ihop! Och så det klassiska RAVEEEEHH. I princip det enda jag är ledsen över är att alla får inte sjunga lika mycket, Hyuk får ju nästan inte alls höras (och hans röst är underbar så förstår inte varför). Nu ska jag fortsätta gråta över videon och låten och Vixx överlag, och så får ni ha en bra kväll.

131114 MelOn Awards Drama Cut

2013-11-15 | 13:51:41 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Jag är generat nog väldigt underhålld av denna korta video. Exo och Kim Yoon Hye som rollerna i Twilight. Så fruktansvärt löjligt och jag pallar inte egentligen titta på det, men på samma gång är det skitroligt!

Svinhuvud

2013-11-12 | 10:41:40 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Men jävlar i helvete.
 
Fick hem ett brev idag med vad läkaren på ÅHS i somras (21 och 22 juli) hade sagt om mitt knä, dagen efter skadan och röntgen dagen efter det.
Till mig sa de att jag ska vänta mig ett samtal om det är något fel med knäet, annars är det bara att ta det lugnt i början och stabilisera knäet senare. Fick inte ett samtal alls från ÅHS (var dit på söndagen och måndagen), och på lördagen gissade vi då att det kanske inte är något egentligt fel med det, eftersom att de inte har ringt?
 
Nu när vi fick hem diagnoserna blir jag förbannad. Redan dagen efter att jag skadat mig hade dom konstaterat att det var något med det, och på röntgen hade de tänkt att det kan vara menisken som är sönder. Men inte ringde dom för det. 
 
Så nu sitter jag här, drygt fyra månader senare, med en ortos runt benet, efter att ha sprungit till Medimar minst en gång i veckan de senaste tre veckorna, och har flera gånger att se fram emot. Magnetröntgen till Åbo har jag också varit på.
 
Fick nu i fredags reda på vad som är fel med mitt knä, frågan är snarare vad som inte är fel med mitt knä.
-främre korsbandet skadat, nästan avrivet (är inte säker på hur mycket det är rivet, men rivet är det)
-vätska i knäet, aka. blödning i knäet
-menisken sönder
-benvävnaden i både lårbenet och smalbenet är skadad, och har blödning i benen. Mao, blåmärken i skelettet.
-knäskålen något vriden pga svullnaden i knäet
 
SKITKUL att detta kunde ha lindrats tidigare, om ett par läkare bara skulle ha gjort som de borde, och ringt mig.
 
Om sex veckor får jag veta om jag behöver operation för korsbandet, för just nu är mitt knä för skadat för att man ska kunna göra en lyckad operation.
 
Fuck you. 

빅스 - 대답은 너니까

2013-11-09 | 14:14:20 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Musik videon som filmades i Stockholm en eller två dagar före konserten. Så jädra underbart.
 
Hongbin tweetade (han tweetar mycket nuförtiden, bless him), någon dag efter att dom hade filmat videon, att dom undvek regnet så mycket dom bara kunde, men att det ändå regnade en del när dom filmade. På närbilderna kan man se regndroppar och, enligt Hongbin, hur dom snorar. Stackare, som måsta filma i slutet av oktober/ början av november i Stockholm, utan tjocka kläder!
Ingen av dom verkade vara sjuk på konserten i alla fall, och jag har inte hört att dom skulle ha varit sjuka i Italien heller för den delen, så förhoppningsvis blir dom inte sjuka alls.
 
Men visst är det ganska sjukt coolt att VIXX spelade in sin musik video i SVERIGE av alla ställen!? 

menisk och korsband

2013-11-05 | 18:31:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Fick idag reda på vad som har/hade hänt med mitt knä, och det visar sig att jag har en menisk skada samt att korsbandet är antingen delvis avrivet eller skadat. Vad det än faktiskt är så blir det operation. Så snart som möjligt. Woopiedoo. Jag som har extrem rädsla för operationer och börjar gråta så fort jag tänker på det. YAY. Överlycklig.
 
Dock är problemet just nu att jag har provperiod om två veckor och det skulle kanske inte passa så bra att ha en operation mitt i allt. Antagligen bestämmer vi något datum på fredag, eftersom jag har en tid till Medimar då. Hoppas på att det blir bra snabbt i varje fall.
 
Hade dessutom körlektion idag, första gången jag kör på två veckor igen då, med anledning av mitt knä. Jag får ju egentligen köra hemma, men iom att jag skadade mitt knä har inte det blivit av. Att min mor dessutom har skadat sitt finger så att jag inte kan köra med henne och att min far är på Kreta just nu gör inte saken lättare. Får se hur det blir i slutändan, nu är det mörkerkörning på torsdag som gäller!

Lördagen den andra november tvåtusentretton aka bästa kvällen i mitt liv

2013-11-04 | 18:21:39 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
05:30 - mobil alarmet ringde och väckte mig från mina drömmar (som förövrigt var att jag sa grattis till Leo haha). Jag började fixa i ordning allt jag skulle behöva under helgen och käkade frukost.
07:15 - vi checkade in oss på Viking terminalen och gick ombord på Rosella
07:45 - båten avgår och jag och Angelique önskar att resan skulle gå fort. Något senare önskar jag att tjejerna vid bordet bredvid oss skulle sluta smaska tuggummi och skratta så högt att man nästan blir illamående (ja, tydligen går det med).
10:30 - vi anländer till Cityterminalen efter att ha åkt med världens underbaraste busschaufför.
ca. 11 - äter lunch på Wayne's Coffee och sedan drar vi runt lite i Stockholm, i väntan på att träffa Sepideh klockan ett. Dock försenar hon sig med en timme (haha) och vi fördriver tiden genom att prata med en man som hjälper hemlösa och några till. 
 
Träffar sen Sepideh och umgås med henne i princip hela eftermiddagen, letar oss till Oscarsteatern för att kunna hitta dit när konserten börjar. Sätter oss sedan på Burger King bredvid Oscarsteatern och äter en tidig middag. Senare får vi veta att just då, när vi sitter och äter, har VIXX sin general repetition inne på Oscarsteatern, byggnaden vägg i vägg med Burger King (*silent screaming*).

När klockan är ungefär halv sex kommer vi till Oscarsteatern och väntar med resten av fansen som ska på konserten. Pratar med två norskar (som jag inte fick något namn eller något på vilket var riktigt synd, för dom var riktigt trevliga!) och Julyssa från Kpopnonstop kommer och filmar oss. 
När vi sedan kommit in i lokalen och hittat våra platser (som förövrigt var jättebra, första balkong, rad tre, plats 104, 105, vilket innebär precis framför scenen) stiger spänningen och nervositeten för min del ganska extremt. Mina tankar gick i stil med 'omg VIXX är bakom scenen JUST NU, dom är här. I samma lokal som mig. Snart på scenen. Jag tror jag dör. omg'. I bakgrunden spelades deras låtar och ju närmare konsertens start desto högre sjöng vi med/sjöng fanchants till låtarna.
 
Klockan 19:00 börjar konserten med att allt ljus slocknar. Alla börjar skrika som fan och vi ser skuggor röra sig på scenen. Lamporna på scenen börjar blinka och sen är allt ett töcken. Jag kommer ihåg vissa delar jättebra, medan jag har glömt andra helt. Jag tror dom började med O and On, klädda i svarta kostymer med silver detaljer på kavajerna. Och herregud vad snygga dom var! Jag visste ju redan det, men att se dom på riktigt, inte genom dataskärmen, är helt annorlunda. 
 
Efter första låten presenterar dom sig (We are VIXX- V.I.X.X.) och sen individuellt. När Ken presenterade sig lade han till lite aegyo och skämmer ut resten av medlemmarna som tar sig för huvudena (och det händer fler gånger). Leo springer iväg för att fixa sig i ordning för sitt soloframträdande, och medan det pratar resten av VIXX med publiken. Tror dessutom att det var då de lottade upp en tjej ur publiken som fick komma upp på scenen senare.
 
Som sitt solo uppträdande sjöng och spelade Leo en ballad, tror det var Eric Benet's Cracks of My Broken Heart, men vågar inte lova något. Jättefint i varje fall.
Ravi rappar och dansar till Geolleong Geolleong (껄렁껄렁) tror jag att han kallade den? Helt awesome, och hans kläder är AAA+.
Sen kommer Hyuk och Hongbin upp på scenen och kör en duett liknande grej. Men dom har ett fan med sig från publiken. Så hon sitter, mitt på scenen, och uppvaktas av Hyuk och Hongbin. Dom ger henne ballonger (FÖRSÖKER, tror det var Hyuk som smällde iväg Hongbin's ballong, men är inte säker. Men det ordnade sig, han hade en massa ballonger i trunken på sin bil som han hade på en projekterad duk på väggen, haha), rosor och kastar glitter över henne. Hon får även dansa med dom och hålla hand med dom (gissa vem som är avundsjuk?). Hongbin flashade sina magrutor och dom spelade Summer Nights från Grease, och någon ABBA låt. 
N dansar med ögonbindel, och det är inte små rörelser heller. Nej, han spatserar runt på scenen och nära kanter också, men han klara det riktigt bra utan att ramla, och skit snyggt var det!
Ken var den sista och uppträder med Turn Up the Music. Hoppade omkring och var hur energisk som helst!
 
VIXX valde några av fansens frågor, t.ex. fick Hongbin en fråga 'kan du säga något på svenska?'. Med kraftig (gullig) brytning sa han 'Jag tycker om er' medan N sopade golven backstage (förstår inte riktigt vad han fick för sig, men han sa att medan Hongbin svarar på frågan går han och tvättar golven?). Senar började VIXX-medlemmarna säga fraser på svenska, N sa 'Jag älskar er' och så nämnde dom Drottningholm (Durottuningu Hårum, skitgulligt), ABBA, IKEA, Sergels torg osv.
Leo måsta dansa till en tjejgrupps låt, men vägrade göra det. När han skulle välja fråga kollade han lite, plockade ner en lapp, läste den och stoppade tillbaka den. Eller försökte åtminstone. N var på honom med en gång och grälade att han måsta ta den ändå, 'IT'S THE RULE, RULE!!!'. Det slutade med att hela VIXX dansade till SNSD's I Got A Boy, och Hyuk och Ravi 'sjöng' YoonA's och Hyoyeon's del. Dock var dom ganska stela i höfterna ehe.
Hyuk måsta göra Gwiyomi, och hela publiken hjälpte till genom att ropa låten. Och det var bara så gullligt och sadfg.
 
Ravi lärde oss den snurrande rörelsen man gör i Rock Ur Body (när dom sjunger rock ur body body ruck ur body body) och N spexade och snurrade mycket snabbare än vad man skulle och jag bara nej. 
 
Men helt seriöst nu är min hjärna så slutkörd och jag har annat att göra så jag måste sluta, men jag hittade en jättebra fan acc. om konserten;  så läs den och var avUNDSJUK.
 
Men TL;DR: DET VAR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT I HELA MITT LIV, so precious. ;u;;;

Addiction

2013-11-01 | 16:53:17 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus